Landelijke Klasse Kampioenschappen & NK Teams LG/LGO/LP/LPO 2022

De Landelijke Klasse Kampioenschappen Luchtwapens en de Nederlandse Kampioenschappen Teams Luchtpistool en -Geweer(ook opgelegd) worden dit seizoen geschoten bij Schietsportvereniging Genemuiden. 
In twee weken op de volgende datums 19, 20, 21 en 26,27,28 Mei kunnen de deelnemers opgegeven worden, waarbij op hemelvaartsdag (26 mei) en de daarop volgende dagen de series overdag gepland zijn.
Bel voor inschrijving met A.Dekker Tel: 06-54955506 vanaf 16 April t/m 7 Mei

Op werkdagen vanaf 17:00 tot 22:00.
En in het weekend van 9:00 tot 18:00

maar vergeet zeker niet de inschrijvingen af te handelen met de daarvoor bestemde formulieren voor Teams of Individuele deelname per vereniging te downloaden op de website. Uiterlijke inzenddatum hiervoor is 7 mei aan opgave@schietvereniging-genemuiden.nl Gedetailleerde informatie hierover is te vinden in het uitnodigingen / programma boekje: Uitnodiging LKK 2022.Onderstaand zijn de Aanmeldingsformulieren voor de LKK zijn te downloaden in Microsoft Word en PDF formaat.
Het gebruik van de Microsoft Word formulieren wordt aangeraden, zodat u rechtstreeks hierop kunt invullen en de gegevens beter overgenomen kunnen worden.

Hieronder zijn alle formulieren en uitnodig te downloaden.

Uitnodiging LKK 2022 (pdf)

Uitnodiging LKK 2022 (ms word)

inschrijfformulier individueel (ms Word)

inschrijfformulier individueel (Pdf)

NK teams aanmeldingen (MS Word)

NK teams aanmeldingen (Pdf

2 Antwoorden aan “Landelijke Klasse Kampioenschappen & NK Teams LG/LGO/LP/LPO 2022”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *